EcoEnergy TG 48 / MEF /TG 600 MEF

208302
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Het assortiment ECOENERGY generatoren zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van de stroomzuil en verzekert u van zelfstandigheid voor wat energie en comfort betreft. De onmiddellijke levering van stroom maakt,via een inverter, doeltreffend gebruik van elektrische apparaten zoals een haardroger, tosti- apparaat of magnetron mogelijk. Het comfort in de zomer is verzekerd omdat uw ECOENERGY u tot een buitentemperatuur tot +50°C van alle gemakken laat genieten, zonder dat u zich al zorgen hoeft te maken over het verbruik van uw accu. Ook in de wintermaanden heeft u geen problemen meer omdat de ECOENERGY u een continue energiebron tot een temperatuur van -25°C kan garanderen.

Uw ECOENERGY is ecologisch: Door het feit dat het apparaat gevoed wordt met LPG (of propaan) voldoet het apparaat aan de meest geavanceerde milieuvoorschriften.

Uw ECOENERGY is zeer stil: Het bijzonder lage en gedempte geluidsniveau (slechts 51 dBA) is niet storend voor u en uw buren. Het “Dynamomotor” systeem produceert stroom op 12V met maar liefst 20 of 25 A/h afhankelijk van het model. Er zijn geen extra tanks benodigd omdat er gebruik gemaakt wordt van de gasfles van de camper. Uw ECOENERGY is compact, licht in gewicht, heeft kleine afmetingen en is op die manier een optimale en veilige oplossing voor installatie buiten onder de vloer. Ook bij campers met een verlaagd chassis. Uw ECOENERGY kent geen gelijke bij het doorstaan van talloze in- en uitschakelcycli.

Technische specificaties

Automatische werkingsfunctie  : Start 11,9V - Stop 14,5 V
Werkingstemperatuur op propaangas : +50°C ÷ -25°C
Nominale stroom A/h : 20 A/h
Voeding LPG gas of Propaan : 30 mBar ± 2
Gasverbruik/uur : 0,27 Kg/h
Smeerolieverbruik : 1 Lt / 115 h
Geluid op 7 m afstand LpA : 51 dBA
Gewicht : 19 kg
Afmetingen zonder beugels : 565x380x250 mm
Geadviseerde accu’s : 160 ÷ 300 Ah
Instelbare stroomlevering: vast of variabel : Enkel MEF
Werking in hooggebergte tot 2300 m : Enkel MEF
Verbindingskabel met besturingseenheid : 5m