safres

SAFARI-RESIDENCE VOLLEDIG 6002

CTL02
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Op aanvraag

Beschrijving : De nieuwe Safari-Residence worden op de meest veeleisende plaatsen gelast ipv gestikt. Hierdoor verkrijgt men zeer sterke verbindeingen.

Constructie : De voorwand wordt in het voorprofiel van de luifel geschoven. Voor de verbinding tussen luifeldoek en zijwand, wordt het luifeldoek vastgeklemd in een klemprofiel en wordt de zijwand dmv een pees in het doek, in ditzelfde profiel geschoven. Op deze manier verkrijgt men een wandvaste en visueel strakke verbinding zonder de doek te vervormen. Via een dubbelprofiel in kunststof worden de zijwanden met de voorwand verbonden.

De aansluiting van de zijwanden tegen het voortuig gebeurt door een mastprofiel in het doek te schuiven dat tegen het voetuig aangeklemd word. Dit mastprofiel is in de hoogte verstelbaar en heeft een dubbele rubberen flap die de afdichtingen maakt met de voertuigen.
Klem -en mastprofiel werden otwikkeld met het oog op een optimale stabiliteit van de Safari-Residence. De opening onderaan het voertuig kant u afsluiten met de meegeleverde tochtstroken.

Comfort : Nieuw! De voorwand is volledig oprolbaar en is vanaf 3.5 meter voorzien van een rits in het raam. De linker zijwand heeft een afsluitbare ventilatiestrook. Voor extra stabilitiet bestaat de mogelijkheid om tussen het mastprofiel en het klemprofiel een diagonale steun te plaatsen.

Extra : Gordijnen zijn optioneel leverbaar. Vanaf 5 meter altijd een set voor 4 ramen bestellen!

Uw safarir-Residence stijlvol en veilig opbergen? Dat kan nu met de set luxe Safari-opbergtassen, uitgevoerd in stevig synthetisch grijs textiel, met handige draagriemen die ook de onderzijde van de tas ondersteunen. de rits loopt door over drie zijden, waardoor de opening voor uitnemen en inpakken uiterst comfotabel wordt. De tassen zijn ontworpen op maat van een volledige Safari-Residence maar kunnen uiteraard ook gebruikt worden om uw Safari-Room of andere spullen in op te bergen. Verkrijgbaar als optie.