Thule 8000

CTL9
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaar in 5 maten en 7 kleuren, maak uw keuze rechts =>

Omschrijving : De omnistor 8000 is een top-kwaliteits luifel met ongekende mogelijkheden en een nog groter schaduwoppervlak door de extra grote afmetingen, die ook past op de adaptorsystmen van de serie 5 luifels.

Bediening : Met de uitschuifbare zwengel bedient u het extra soepele windwerk. De elektrische versie is uitgerust met een
230 V buismotor. Verkeerd oprollen van het doek wordt onmogelijk door de eindbegrenzer. De steunarmen worden gemakkelijk ingesteld met het Quick Lock systeem. Volledig nieuw is dat u de helling van uw luifel vooraf kan instellen! Zit er een openstaande deur steeds in de weg of kan u moeilijk bij de steunarmen? Door eenvoudig bijregelen van een schroef op de bevestigingspunten van de knikarmen, stelt u de gewenste helling in!

Constructie : De Omnistor 8000 is een uiterst sterke luifel. De diameter van de rolas is 70mm en het frontprofiel bestaat uit één deel waardoor doorbuiging gereduceerd wordt. De knikarmen zijn 5 mm hoger en zorgen voor een perfecte doekspanning. Om deze doekspanning te garanderen, zijn de knikarmen uitgerust met geïntegreerde spanarmen die automatisch uitschuiven en in volledig geopende toestand vergrendeld kunnen worden!
Het frontprofiel is aan beide zijden vergrendeld met een veiligheidsslot waardoor de luifel tijdens het rijden mooi gesloten blijft. Bij het opendraaien springen deze sloten met een kleine klik vanzelf open.  

Montage : De standaard montage gebeurt door inhaken in de voortentrail of met de standaard meegeleverde adapterset voor vlakke montage. Deze luifel past bovendien op alle adaptersystemen van de 5 serie luifels.

Comfort : Revolutionair en futuristisch is de voorziening van kabelkanalen voor 12 volt bekabeling in het frontprofiel, knikarmen en luifelkast. Deze luifel van de toekomst zal later zonder problemen uitgerust kunnen worden met allerlei accessoires. 
Het frontprofiel is voorzien van een goot die water en vuil opvangt en dat door zijn vorm heel makkelijk schoon te maken is.
De zwengel kunt u opbergen met de twee meegeleverde clips en de steunarmen kunt u op de grond plaatsen of in houders op de wand.

Opties :De Omnistor 8000 is verkrijgbaar met een geïntegreerde
230V buismotor met afstandbediening. De volledige programmering werd reeds door omnistor monteurs ingesteld. De motor is van buitenaf niet te zien en verlengt de luifel niet. Een handmatige luifel kan achteraf worden voorzien van een motor!


 lengte  uitval  gewicht
 4.03 m  2.75 m  41.4 kg
 4.53 m  2.75 m  44.6 kg
 5.03 m  2.75 m  48.2 kg
 5.53 m  2.75 m  51.8 kg
 6.03 m  2.75 m  55.4 kg