Vrouwen

Olang Snowboots

OLANG BOOTS ARE HOT THIS WINTER

OLANG heeft voor iedereen een laars die past. Echte snowboots, stoere winterlaarzen, stevige all weather boots. Voor vrouwen, mannen en kids. Trendy en cool om te zien, praktisch en warm om te dragen. Met Olang Laarzen -  You’ll love the winter!

OLANG laarzen zijn echte Italiaanse laarzen. Hot en Hip in design, Trendy en True in materialen. De fabriek in Treviso in Italië is een bedrijf waar alleen winter- en snowboots worden gemaakt. Gespecialiseerd in het produceren van trendy, warme en comfortabele laarzen. En populair in alle wintersportgebieden waar ook ter wereld.

Modellen en kleuren

Een uitgebreide collectie laarzen hoog en half hoog in bont, suède, leer en glanzende nylons in de kleuren van deze winter.

Praktisch en Comfortabel

Naast de uitgebreide mode collectie heeft Olang heerlijke comfortabele winterlaarzen voor iedereen. Dikke rubberen zolen met diepe profielen goed gevoerd en waterbestendig. Voor een barre herfst- of winterdag.

Glad en Guur

Voor de barre winters zijn een aantal laarzen uitgevoerd met het OC-systeem. Dit systeem is een clip on/clip off systeem. Het systeem is weggewerkt in de zool en kan met extreme gladheid en sneeuw ‘uitgeklapt’ worden. En .... dan heb je laarzen met spikes.

Met OLANG boots ben je helemaal winterklaar!

 

GENNY Nero

 

PATTY Antracite

 

PATTY Argento

 

BETTY Argento