• Description

Hydraulische leveling- & stabilisatiesystemen

Camper- of caravanbezitters weten dat comfort telt. HPC Hydraulics gaat daarom graag een stapje verder. Of beter gezegd: een niveau hoger. Onze levelsystemen zorgen voor een eenvoudige en snelle stabilisatie van campers en caravans. In eenn druk waterpas? Liever een handmatige bediening? Maatwerk nodig? Wij maken het allemaal mogelijk.

Het volautomatische aluminium HPC-levelsysteem is een goed voorbeeld van onze laatste innovatieve ontwikkelingen. Een lichtgewicht oplossing die zwaar belast kan worden. Onze filosofie geldt voor de producten en onze dienstverlening. Vandaar dat we met overtuiging zeggen: HPC Hydraulics, designed for the next level


Een kwestie van comfort

Automatische level- en stabilisatiesystemen verhogen het comfort en gebruiksgemak met een enkele druk op de knop. Geen tijd of gestress meer bij het stabiliseren van je voertuig, niet langer ongewenste bewegingen en nog tal van andere voordelen.

 

Hoe het werkt

Het levelsysteem bestaat uit twee of vier hydraulische aluminium steunen, een compacte lichtgewicht pomp, dunne hydraulische slangen die eenvoudig weg te werken zijn, een touchscreen-bedieningspaneel en de benodigde elektrische toebehoren. Het type voertuig (camper, caravan, trailer enzovoort) bepaalt uiteindelijk welke bediening en aluminium steunen je nodig hebt. Een extra optie is de bediening via smartphone en/of tablet.

Voor lichte en zware voertuigen

Met het range van aluminium en stalen krikken van HPC kunnen we zo goed als alle voertuigen heffen en stabiliseren. We hebben systemen die een capaciteit van 30 ton aankunnen.

 


 

Opvallende kwaliteit

De hydraulische steunen zijn zwart geanodiseerd en daardoor zeer corrosiebestendig. De gaten in de voeten zorgen voor een goede afwatering. Automatische mogelijkheden zijn makkelijk in te stellen (waterpas stellen, stabiliseren, de legewatertank-stand). Handmatige bediening? Eveneens geen probleem.


Dwars leveling voor caravans

Een caravan stabiliseren kan onnodig veel tijd in beslag nemen. Onze oplossing is eenvoudig en snel. Het begint bij het waterpas stellen van de dwarsas. Daarna kun je met het neuswiel de lange zijde waterpas te stellen. Alleen nog de vier pootjes uitdraaien en je bent klaar!